Werken bij

Stichting Merakel

Bij Merakel staan we altijd open voor nieuwe gezichten. Heb je geen achtergrond in de (gehandicapten)zorg, maar lijkt het je toch leuk om bij ons te werken? Geen probleem, we hebben genoeg andere leuke functies voor je!

Vacatures

openstaand

Op dit moment zijn er geen vacatures

Vacatures

vrijwilligers

 Activiteitenbegeleider A

Hulp bij activiteiten naast de basiszorg, zodat meer individuele aandacht mogelijk is. Varierend van wandelen, knutselen, spelletjes doen en zwemmen tot de alledaagse dingen zoals eten maken en boodschappen doen. Het is belangrijk dat je flexibel bent en goed kunt samenwerken.

Dagen en tijden in overleg.

Activiteitenbegeleider B

Voor de jongens in ons huis zijn we op zoek naar een enthousiast iemand die met hen ’typische jongensactiviteiten’ wil ondernemen. Denk aan timmeren, voetballen, hutten bouwen etc.

Zaterdag in de even weekenden, tussen 10:00 en 17:00 (in overleg)

Chauffeur

Voor onze uitstapjes zijn we op zoek naar iemand die in een aangepaste bus kan rijden en ter plekke helpt met bijv. het duwen van een rolstoel. Flexibiliteit is erg belangrijk: hoewel de uitstapjes meestal ruim van tevoren worden gepland kan het gebeuren dat ook op kortere termijn beroep op je wordt gedaan.

 Zwembegeleider

Iemand die – onder begeleiding – met een jongere met een (ernstige) meervoudige beperking wil zwemmen in de Waterhoorn.

Woensdag van 10:00 tot 12:00 (meerijden vanaf Merakel is mogelijk, dan 9:30 tot 12:30).

Kookbegeleider

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om te bakken of koken. Aan het einde van de middag zal dan samen met één of meerdere kinderen het eten klaar worden gemaakt. Een vaste begeleider kan hierbij ook ondersteunen.

Liefst van 16:00 tot 18:00, dagen in overleg.

Muziekbegeleider

Samen muziek maken of zingen is voor alle kinderen van het logeerhuis een leuke activiteit. Dit kan individueel of met een groep gebeuren. De groepsleiding is op de achtergrond aanwezig.

Eens per maand een uur op zaterdagochtend zou helpen!

Vacatures

stages

Leuk en leerzaam

Bij Merakel kun je in het kader van je opleiding stage lopen. Wij werken met stagiaires niveau 2, 3 en 4 van Welzijn en Zorg opleidingen. Bij voorkeur plaatsen wij stagiaires die voor een langere periode komen.

Het betreft BOL leerlingen. Van belang is dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Je wordt o.a. opgeleid in de verzorging en begeleiding van kinderen en jongeren met een beperking, ondernemen en organiseren van activiteiten en zorg voor (veilig) interieur.

neem contact op

Wij helpen je graag.

Bij Merakel kijken we graag samen naar een oplossing die bij jouw kind en het gezin past. Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Wij helpen je graag.

(0228) 52 15 50
info@merakel.nl

P.J. Jongstraat 45
1614 LB Lutjebroek
Noord-Holland

IBAN: NL82RABO0117690910
KVK: 37123653
* IK WIL DONEREN *