Navigatie Link overslaanHome » Over Merakel » Personeel » Linette

Linette Visser

Mijn naam is Linette Visser- Jong, geboren en getogen in Bovenkarspel, maar ik woon nu alweer ruim 22 jaar in Andijk met mijn dochter en 2 zonen.

In 1985 ben ik de opleiding voor Z-verpleegkundige gaan volgen in Noorderhaven te Julianadorp en heb daar 7 jaar gewerkt totdat ik kinderen kreeg.

Naast het verzorgen van de kinderen ging ik ook al meer meewerken in het bollenbedrijf van mijn man, tot dat we met het bedrijf moesten stoppen vanwege zijn ziekte en overlijden.

Na ruim 20 jaar niet in de zorg te hebben gewerkt heb ik enkele jaren terug toch dit beroep weer opgepakt en heb ik ruim een jaar bij Leekerweide gewerkt, waar vanwege de bezuinigingen, mijn contract niet werd verlengd.

Gelukkig was er bij Merakel een vacature vrij dus nu werk ik sinds december 2014 bij Merakel, waar ik intussen mijn draai helemaal heb gevonden.

Veel persoonlijke aandacht, alle dagen wel even naar buiten voor een boodschap, rondje wandelen, fietsen of met de bus er op uit. Gelukkig is het hier allemaal nog mogelijk, mede door de hulp van vele vrijwilligers.