Navigatie Link overslaanHome » Over Merakel » Personeel » Deedy

Deedy Ligthart.

Ik ben Deedy Ligthart en kom natuurlijk uit het mooiste dorpje van Nederland: Lutjebroek!  Ik heb in 2012 mijn Mavodiploma gehaald en in 2015 de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ).

Een van mijn zusjes is meervoudig complex gehandicapt.. 
Om mijn ouders te helpen draag ik graag mijn steentje bij door het verzorgen van mijn zusje. Toen Merakel opgestart werd wilde ik al direct solliciteren voor de functie als helpende hand, maar helaas was ik nog een jaartje te jong. Ik ben toen begonnen als oproepkracht voor als er een extra handje nodig was of als er een collega afwezig was.

Toen ik 15 jaar werd mocht ik mijn eerste “echte” dagje mee draaien in Merakel. Toen der tijd was ik er natuurlijk wel al af en toe geweest als oproepkracht, maar toch als je er echt mag komen werken is het totaal anders. Ik werk nu een aantal jaren met veel plezier bij Merakel en ben doorgegroeid tot assistent begeleider en nu als groepsbegeleidster (persoonlijk begeleider) en ik ben bereid om nog veel meer te leren. Waar ik het meest van geniet als ik aan het werk ben is als de kinderen vrolijk en lachend binnen komen en naar huis gaan. Het is daarom ook zeker de moeite waard om dit nog een hele tijd te blijven doen!