Navigatie Link overslaanHome » Over Merakel » Organisatie » kwaliteit NBEC

Kwaliteit/NBEC

NBEC

http://www.nbec.nl

Stichting Merakel is sinds 2013 lid van de NBEC voor Kwaliteit in Kleinschalige Zorg.

De NBEC is een overkoepelend verband van zelfstandige zorgondernemers.

De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening, waarbij de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat. Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen.

NBEC: onderscheidende zorg

De aangesloten leden onderscheiden zich in de zorgmarkt door de professionele wijze waarop zij, dicht bij de cliënt, hun diensten aanbieden. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de streefwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.

Merakel is ook ISO gecertificeerd lid van de NBEC door het Koepelcertificaat van de NBEC.

De bij de NBEC aangesloten zelfstandige zorgondernemers bieden zorg- en dienstverlening, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten. Zij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat zij uitgaan van uw belangen en dat uw keuzevrijheid bij hen voorop staat.

Regie in eigen handen

Onze cliënten willen zelf kunnen bepalen welke zorg nodig is en wie er komt ondersteunen. Omdat elke zorgondernemer zijn eigen aandachtsgebied(en) heeft, kunt u het beste op de website van het aangesloten lid het dienstenaanbod bekijken. Alle aangesloten leden werken regionaal samen met andere aanbieders van diensten en zorg. Mocht het nodig zijn dan kunnen zij u binnen hun netwerk verwijzen.