Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Nieuwe personeelsleden

Natascha

Ik ben Natascha Beek, woonachtig in Grootebroek en moeder van 3 kinderen,
waarvan 2 inmiddels het nest hebben verlaten en een kleinzoon waar ik zo veel mogelijk op pas als mogelijk. Ook heb ik nog een hondje waar ik graag mee aan de wandel ga of op de bank lig.

Ik kwam in aanraking met de gehandicaptenzorg door mijn opleiding via Leekerweide voor verzorgende IG.

Ik vind het werken met mensen/kinderen met een beperking ontzettend dankbaar werk waar je als verzorger/begeleider heerlijk jezelf kan zijn.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik werkzaam geweest in de Psychiatrie, ouderenzorg (somatiek, PG, thuiszorg) en nog een aanvullende opleiding tot kraamverzorgster gedaan en hierin ook een korte periode werkzaam geweest.

Om nu weer te mogen werken in de gehandicaptenzorg met jullie kinderen voelt het als een soort van thuiskomen en wat ik tot nu toe (na een aantal inwerkdagen) heb mogen ervaren aan sfeer en samenhorigheid denk ik dat me zeker heel erg thuis ga voelen op Merakel.

Ik heb er zin in!

Eva

Mijn naam is Eva Kuppens.

Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn 2 jongens ( 12 en 8 jr ) in Zwaag.

In 2013 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker in de jeugdzorg ( pw-jz- niveau 4 )

afgerond.

Tijdens mijn stage ben ik terecht gekomen in de gehandicaptenzorg.  Ik heb in een korte tijd ontzettend veel geleerd van deze bijzondere mensen!

Nu begin ik met veel enthousiasme bij Merakel en hoop hier nog veel meer te leren.

Lieve groet Eva

Elna 

Ik ben Elna van Deelen en ik woon in Enkhuizen.
Ik heb in 2013 mijn diploma VMBO TL gehaald en in 2016 ben ik afgestudeerd als verzorgende IG.
Vanaf 1 december 2016 ben ik in dienst getreden bij stichting Merakel als begeleidster.
Tijdens mijn stages kwam ik er achter dat mijn hart bij de gehandicaptenzorg ligt, ik vind de omgang met de kinderen/jongeren erg leuk hier haal ik dan ook veel plezier uit.
Ik ben pas net begonnen maar ik voel mij hier al gelijk erg welkom. Ik ben dan ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n mooie organisatie als Merakel!