doneren

en sponsoren

De kinderen van Stichting Merakel zijn erg afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren en donaties. Dit kan in de vorm van een financiële gift, maar ook door mee te spelen met De Vriendenloterij. Wij gebruiken de gelden om uitstapjes met de kinderen en materialen te bekostigen.

Alle Beetjes

Alle beetjes helpen

Om het gebouw up-to-date te houden en te kunnen blijven voldoen aan de wensen van de gebruikers en de eisen vanuit de overheid is er veel geld nodig. Tevens zijn er regelmatig wensen m.b.t. nieuw aangepast speelmateriaal, zowel voor binnen als voor buiten. We kunnen jouw financiële steun daarom goed gebruiken.

Als sponsor kun je er voor kiezen om bedrijfsnaam en logo vermeld te worden op deze pagina (zie onder). Wil je ‘gewoon’ een donatie doen, dan kun je jouw gift overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL85 RABO 010 57 53 939 t.n.v. Vrienden van Merakel.

Voordeel

Giften met maximaal belastingvoordeel

Indien je een gift wilt doen aan Stichting Merakel dan zijn de volgende giften aftrekbaar in je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting:

1. Gewone Giften  
2. Periodieke giften  
3. Zakelijke giften door BV/NV

Hoe dat precies zit en wat nu eigenlijk de kleine lettertjes zijn, lees je door op onderstaande knop te drukken.

speel mee

vriendenloterij

Lid worden:
Stichting Merakel is een van de goede doelen die gesteund worden door de vriendenloterij. Bij de Vriendenloterij kun je als deelnemer zelf bepalen welk goed doel je steunt. Naast de 47 goede doelen heb je ook de mogelijkheid om clubs en verenigingen uit de eigen buurt te steunen met een lot. De helft van jouw inleg gaat rechtstreeks naar de clubkas. Stichting Merakel gebruikt de gelden om uitstapjes met de kinderen en materialen te bekostigen.Wilt je Merakel steunen, wordt dan deelnemer en vul het aanmeldingsformulier in.

Ik ben al deelnemer:
Je kunt ervoor kiezen om met jouw lot(en) mee te spelen voor alle goede doelen die de VriendenLoterij steunt of om één specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s).Het is ook mogelijk om het goede doel bij jouw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice via 0900 – 300 1400 (10 cpm). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

neem contact op

Wij helpen je graag.

Bij Merakel kijken we graag samen naar een oplossing die bij jouw kind en het gezin past. Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Wij helpen je graag.

(0228) 52 15 50
info@merakel.nl

P.J. Jongstraat 45
1614 LB Lutjebroek
Noord-Holland

IBAN: NL82RABO0117690910
KVK: 37123653
* IK WIL DONEREN *