Navigatie Link overslaanHome » Archief » Anouk: Bedankt voor het stemmen!

Anouk: Bedankt voor het stemmen!

zaterdag 17 maart 2012

Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor het stemmen. Hierdoor heb ik de finale behaald van de miss West-Friesland verkiezing. Bij elkaar heb ik 253 stemmen gekregen.

Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor het stemmen. Hierdoor heb ik de finale behaald van de miss West-Friesland verkiezing. Bij elkaar heb ik 253 stemmen gekregen.

De finale ronde vindt plaats op zaterdag 31 maart 2012 in de Noorderkerk te Hoorn. Tijdens deze finale ronde moeten de Missen 3 rondes lopen. Een professionele vakjury, bestaand uit een gezelschap geselecteerd uit de participerende bedrijven, zal uiteindelijk de winnende Miss kiezen. Verder zal er deze avond een muzikale invulling zijn van het nieuwe muziek gezelschap 'DOUBLE.U.F.' onder leiding van niemand minder dan Menno de Bruin. Deuren gaan open om 20.00 uur en de avond zal rond 01.00 uur afgelopen zijn. Kaarten voor de finale kosten €20,- U kunt kaarten bestellen via de site www.misswestfriesland.nl. Op de site kunt u aangeven voor welke miss u een kaartje koopt.

Hier naast is er ook nog een Benefietavond op vrijdag 30 maart 2012. Deze avond staat in het teken van de goede doelen. De benefietavond vindt plaats in de Noorderkerk te Hoorn en duurt van 18.00 uur tot 0.00 uur. Voor deze avond zijn er tafels te koop voor 4 personen waar mensen een uitgebreid diner krijgen inclusief, een lekkere fles wijn. Elke miss houdt deze avond een korte presentatie over haar goede doel. Ook wordt er een veiling gehouden, met artikelen beschikbaar gesteld door de goede doelen. Inkomsten uit deze veiling zijn geheel voor de goede doelen. Een tafel van 4 personen voor deze avond kosten €200,-. Hier van gaat €40,- van iedere tafel gaat naar de goede doelen. Ook voor deze avond kunt u kaarten bestellen via de site.

 

Wilt u meer weten over deze 2 avonden? Dan kunt u een mail sturen naar anoukvankampen@hotmail.com en ik mail zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook bellen naar 0229-561668.

Ik bedank u nogmaals en hopelijk tot 30 en/of 31 maart!

 

Groetjes Anouk van Kampen

Finaliste miss West-Friesland verkiezing.