Navigatie Link overslaanHome » Archief » Nieuwe helpende handen

Onze nieuwe helpende handen

Maartje van der Thiel:

Mijn naam is Maartje van der Thiel, ik ben 16 jaar oud en woon samen met mijn ouders, 2 broers en broertje in Lutjebroek.

Ik heb vorig jaar mijn MAVO diploma gehaald op het Martinuscollege en nu zit ik in het eerste jaar van de opleiding Verzorgende IG/ Verpleegkundige op het Horizon College in Hoorn.

Sinds februari 2017 ben ik helpende hand bij Merakel.

Ik wilde al graag iets in de zorg gaan doen en doordat ik zelf ook in Lutjebroek woon, was ik bekend met Stichting Merakel en ben ik gaan solliciteren voor de functie helpende hand.

Ik vind het heel leuk om hier te werken en hoop dat ik nog lang zal blijven.

Rianna Moens:

Mijn naam is Rianne Moens en woon in Andijk. Ik zit nu nog op het Martinuscollege in Grootebroek, maar hoop in mei 2017 mijn havo-diploma te behalen. Hierna ga ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening volgen bij Inholland Alkmaar. Verder houd ik ontzettend veel van muziek maken, gitaar spelen en samen zijn met vrienden.

Door mijn maatschappelijke stage een paar jaar terug ben ik in contact gekomen met Stichting Merakel. Ik was gelijk onder de indruk en hoopte dat ik later hier zou kunnen komen werken. Sinds februari 2017 ben ik aangenomen als Helpende hand. Ik geniet van elke dag dat ik hier aan het werk ben, ik leer elke dag bij en de kinderen en mijn collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar huis ga :)